Alte știri

La Cadastru e dezastru? Un ”proiect pilot” ar fi creat cozi lungi și haos operațional

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectele-pilot inventate de șeful Departamentului Cadastru din cadrul ASP creează obstacole masive în executarea cererilor primite de cetățeni la timp. Datorită acestui proiect-pilot inventat de șefa Angela Matcov, rândurile cetățenilor practic s-au dublat, nu se reușește cu executarea cererilor în timp pentru a fi eliberate cetățenilor. Are loc un haos total în cadrul oficiilor, registratorii stau la serviciu până la orele 19 pentru a executa renumitul ordin, scrie bloggerul Eugeniu Luchianiuc.

Potrivit sursei, ”ideile mărețe inventate de celebra Matcov cu cereri urgente este că cetățenii nu mai pot depune cereri urgente pe parcursul zilei de muncă, doar până la ora 11. Nu ai reușit să vii la 6 dimineața să ocupi rând că să depui urgent nu ai nici o șansă, iar la replica colaboratorilor SCT de a lăsă să fie primite cereri urgente până la ora 16:00 răspunsul este unul “Noi trebuie să disciplinăm clienții”. Așa atitudine manifestă conducerea SCT Chișinău condusă și dirijată în spate de către doamna Matcov”.

”Altă problemă majoră cu care se confruntă registratorii și au de suferit cetățenii de rând este faptul că cererile executate în timp de către registratori până a ajunge la ghișeul de eliberare intenționat sunt reținute la șeful pe registratori pe masa, dl Cravcenco Grigorii (exact aceeași poveste cu cereri intenționat reținute au mai fost când era șef pe tehnici până nu a venit CNA la el și l-au escortat). Cum e posibil ca un șef cu dosar penal să vorbească despre corectitudine angajaților? Din luna martie până în august a lipsit de la serviciu tot intenționat din cauza problemelor ce le are, aici nu miroase a corupție?”, mai scrie bloggerul.

”Lucrătorii din cadrul SCT-urilor din toate filialele nu dispun elementar de rechizite. Nu sunt pixuri (care le cumpără deja de câțiva ani practic singuri). Nu este cerneală pentru printere. Nu sunt foi. Practic totul se cumpără din buzunarele lucrătorilor, banii care vin în bugetul SCT unde sunt? În schimb șefii au un răspuns la aceste întrebări “Avem de achitat credite!”.

Cei de la Cadastru nu au răspuns la întrebări. Nu au timp”, a conchis Luchianiuc într-un articol publicat pe blogul său.

loading...

Comments are closed.