Alte știri

La ce etapă se află lucrările de reparație a pasajului subteran de lângă Spitalului Clinic Municipal Nr.1 din sectorul Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrările de reparație a pasajului subteran de la Viaduct, din preajma Spitalului Clinic Municipal Nr.1, continuă, fiind realizate în proporţie de 40 la sută, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Despre acest lucru a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, care a reamintit că pentru acest proiect nu sunt cheltuiți bani din bugetul municipal, aceasta fiind o acțiune filantropică pentru municipalitate venită din partea centrului comercial „Shopping MallDova”, care va suporta toate costurile.

De la începutul lucrărilor și până în prezent, s-a lucrat la reparaţia scărilor şi la reabilitarea pereţilor a două ieşiri de acces, din direcţia sectorului Botanica, urmând ca şi celelalte două ieșiri să fie reparate. În subterană va fi instalat sistemul de iluminare, vor fi create condiții pentru persoanele cu nevoi speciale, pereții vor fi construiți din material care vor rezista acțiunilor de vandalism, iar podeaua va fi restaurată.

Primarul capitalei a mai adăugat că săptămâna aceasta sunt pregătite toate actele pentru a începe lucrările de reparaţie şi în pasajul subteran din strada Aleco Russo. Alte subterane care urmează să fie reabilitate în etapa următoare sunt cele din sectorul Buiucani, dar și cea de pe bd. Decebal.

„Ne propunem ca în viitorul apropiat să reabilităm mai multe treceri subterane, astfel ca acestea să devină accesibile și să nu fie periculoase pentru cetățeni.”, a declarat Ion Ceban.

Citește și: Ion Ceban a cerut să se intervină mai amplu pentru prevenirea accidentelor rutiere în capitală

loading...

Comments are closed.