Alte știri

La Chișinău s-a deschis Târgul Apicultorilor. Unde se desfășoară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova organizează cea de-a XVI-a ediție a Târgului Apicultorului. Evenimentul se desfășoară cu ocazia Zilei Naționale a Apicultorului, sărbătorită anual pe 19 august. Târgul va fi deschis în perioada 18-23 august, în preajma Arcului de Triumf din Chișinău. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Târgul este destinat publicului larg, care va fi așteptat de câteva zeci de apicultori – producători cu cea mai variată gamă de produse apicole începând de la miere, până la păstură, polen, propolis şi multe alte produse derivate.

În contextul pandemiei COVID-19, ediția din acest an va fi organizată respectând prevederile Comisiei Naționale Excepționale de Sănătate Publică, cu purtarea obligatorie a măștilor și păstrarea distanței sociale între participanți.

Evenimentul oferă apicultorilor posibilitatea promovării produselor apicole autohtone, iar locuitorilor capitalei posibilitatea procurării acestora direct de la producător.

Citește și: FOTO // De Ziua mondială a albinelor, copiii afectați de COVID-19 primesc în dar miere pentru a-și întări imunitatea

loading...

Comments are closed.