Alte știri

La Cimitirul ,,Sfântul Lazăr” din capitală a fost amenajat un drum de acces de la str. Doina către primele morminte din sectorul nou

Pinterest LinkedIn Tumblr

La solicitarea locuitorilor capitalei care au rude înhumate la Cimitirul ,,Sfântul Lazăr” din capitală a fost amenajat un drum de acces de la str. Doina către primele morminte din sectorul nou al cimitirului, a anunțat primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, potrivit căruia de mai mulți ani oamenii se confruntau cu această problemă.

Totodată, pentru a fluidiza traficul în cimitir şi a diminua din aglomeraţia care se creează permanent la intrarea centrală, a fost amenajată a treia poartă de acces. Aceasta la fel este amplasată în preajma sectorului nou.

Până la sfârşitul săptămânii vor fi finalizate şi lucrările de amenajare a blocului administrativ şi a sălii pentru funeralii.

Primarul a mai precizat că oamenii pot merge până la sărbătorile Pascale să facă curăţenie la mormintele celor apropiaţi pe parcursul întregii săptămâni de la ora 8:00 până la 17:00, iar sâmbăta şi duminica de la 08:00 până la 15:00.

loading...

Comments are closed.