Alte știri

La cinematograful Odeon vor avea loc Zilele Filmului American! Intrarea la toate filmele este liberă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 19-22 aprilie, la Chișinău se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Zilelor Filmului American. Genericul ediției din acest an, organizate de către Ambasada Statelor Unite la Chișinău, este sportul și spiritul uman. Peliculele vor fi rulate la Centrul Cultural Odeon din capitală.

Evenimentul de inaugurare va începe joi, la ora 18.00, cu pelicula „The Pride of the Yankees” (Mândria Yankeilor). A doua zi vor fi rulate două filme: „Invincible” (Invincibil) – la ora 17.00 și „The Fighter” (Luptătorul) – la ora 19.00, scrie evz.md.

Pe data de 21 aprilie va fi prezentat filmul „Hoosiers” (Antrenorii), începând cu ora 14.00. De la ora 16.30, va fi prezentat filmul „42”, iar începând cu ora 19.00 va fi rulat filmul „Moneyball” (Moneyball: Arta de a învinge).

În ultima zi, pe 22 aprilie, cu începere de la ora 15.00, va fi rulat filmul „Cars 3” (Mașini 3). Peste două ore va începe filmul „Friday Night Lights” (Vis împlinit), iar ultimul film din ediția a XII-a a Zilelor Filmului American, „Miracle” (Miracolul), va începe la ora 19.30.

De la baschet la box, baseball și fotbal american – aceste filme te vor motiva să vrei să-ți reînnoiești abonamentul la sală și să-i arăți lumii întregi de ce ești în stare. Subiectele sunt demne de Hollywood, dar sunt bazate pe fapte reale. De la Jackie Robinson, care accede în Liga Majoră a Baseball-ului și până la o echipă de baschet dintr-un orășel mic din statul Indiana, care sfidează improbabilitatea de a câștiga un campionat – acestea sunt filme care continuă să inspire și să ne amintească cât de măreți putem fi”, se menționează într-un comunicat de presă al Ambasadei SUA la Chișinău.

Intrarea la toate filmele este liberă.

Vezi aici programul

loading...

Comments are closed.