La doar o lună de la reținerea unui conațional, polițiștii de frontieră și procurorii au inițiat pe numele acestuia o nouă cauză penală

La doar o lună de la reținerea unui conațional, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord în comun cu Procuratura Briceni au inițiat pe numele acestuia o nouă cauză penală pe organizarea migraţiei ilegale și trecere clandestină a frontierei de stat.

S-a stabilit în cadrul cercetărilor că persoana reținută ar fi organizat migrarea ilegală din Ucraina în Republica Moldova pentru alți trei cetățeni ucraineni. De la aceștia urma să ridice o sumă de 15 000 USD.

Amintim că în baza unei informații operative au fost pornite cercetări și efectuate percheziții la domiciliul acestuia, în raionul Briceni, de unde s-au ridicat o armă, deținută ilegal și mai multe obiecte care au servit ca probe pe cauza penală. Totodată, din spusele a trei cetățeni ucraineni, ajunși ilegal în R. Moldova și depistați la Bălți, s-a aflat că achitaseră 14 000 USD pentru facilitarea frauduloasă a frontierei. (Știre inițială)

Urmărirea penală continuă, în vederea elucidării întregului tablou infracțional și tragerii la răspundere a persoanei, timp în care acesta se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Total
0
Shares
Total
0
Share