Alte știri

La inițiativa PSRM, localitatea Plop-Știubei a beneficiat de aproape un milion de lei pentru reparația drumurilor și a grădiniței

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul vizitei de lucru la Căușeni, în cea de-a doua jumătate a zilei, liderul socialist, Igor Dodon a avut întrevederi cu primarii, consilierii locali și locuitorii satelor Plop-Știubei, Grădinița și Copanca, transmite Telegraph.md

Ex-președintele Republicii Moldova a mulțumit celor prezenți pentru încrederea pe care au acordat-o la alegerile din luna noiembrie, unde în aceste sate Igor Dodon înregistrat rezultate foarte bune: Plop-Știubei -76,9% , Grădinița – 85,85% și Copanca peste 82% din voturi.

„Interlocutorii și-au exprimat recunoștința pentru faptul că anul trecut, la inițiativa mea în calitate de Președinte al țării, localitatea Plop-Știubei a beneficiat de 1 milion de lei pentru reabilitarea sau construcția unor segmente de drum în cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”.

Am subliniat faptul că și pe viitor, în calitate de președinte al Partidului Socialiștilor, voi oferi sprijinul necesar în vederea dezvoltării satelor. Astfel, în anul curent, la inițiativa socialiștilor, localitatea Plop-Știubei va primi jumătate de milion de lei pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii și 250 mii lei suplimentar pentru reparația capitală a acoperișului grădiniței de copii ,,Licurici”, iar Copanca va primi peste 1 milion 300 mii de lei pentru schimbarea ușilor și a geamurilor Casei de cultură ,,Nistrenii”, reparația grădiniței de copii și reabilitarea drumurilor publice din localitate.

Am dat asigurări că Partidul Socialiștilor va continua să lucreze activ în vederea creșterii nivelului de trai al concetățenilor noștri.” menționează Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // O dispută a degenerat în replice deocheate la ședința Consiliului Audiovizualului: „Închide-te, băi. Ține-te în golgoci”

loading...

Comments are closed.