La ora 15:30, peste 10 mii de consumatori erau deconectați de la rețeaua de alimentare cu energie electrică

Până la ora 15:30, 21 807 consumatori din Moldova au fost reconectați la rețeaua de energie electrică, după ce o serie de avarii la liniile electrice au provocat întreruperi în alimentarea cu energie electrică în mai multe regiuni ale țării.

Conform datelor operatorilor de distribuție a energiei electrice, RED Nord și Premier Energy Distribution, la ora 15:30, erau fără energie electrică 7 315 de consumatori din 35 de localități din raioanele Rezina, Florești, Sângerei și Râșcani, precum și 3 014 consumatori din 11 localități din raioanele Orhei și Anenii Noi.

În total, 46 de echipe mobile și peste 100 de specialiști lucrează pe teren pentru reparația liniilor electrice și reconectarea consumatorilor la rețeaua de energie electrică.

Operatorii de distribuție a energiei electrice solicită consumatorilor să aibă răbdare și să respecte măsurile de siguranță în timp ce se efectuează lucrările de reparație.

În cazul unui incident, anunțați operatorul rețelelor de distribuție S.A. RED-Nord la numărul 0231 24 2 01 sau Premier Energy Distribution, la numărul 022 43 11 11.

Operatorii de distribuție a energiei electrice au asigurat că vor face tot posibilul pentru a restabili alimentarea cu energie electrică în toate zonele afectate cât mai curând posibil.

Total
0
Shares
Total
0
Share