La prezidențiale, Maia Sandu va fi candidatul grupurilor criminale, explică Renato Usatîi

 

Toate grupările criminale și corupte din țară își doresc mult ca Maia Sandu să mai câștige un mandat prezidențial, iar PAS să mai rămână mulți ani la guvernare, a explicat Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru.

“Așa cum spuneam zilele trecute, show-ul cu mascați de la Aeroport a fost folosit de ochii lumii pentru a acoperi lupta clanurilor din PAS. Au fost sacrificați inspectori vamali pentru presupusă mită de 50-100 de euro, pentru a schimba conducerea Serviciului Vamal. Grupările din PAS sunt în război deschis pentru controlul fluxurilor ilegale de bani. Guvernarea le creează probleme și îi dă afară pe oamenii profesioniști și integri din diferite ministere și instituții. Cei din PAS au nevoie de șefi și angajați șantajabili, controlați, care execută orice indicație ilegală.

Maia Sandu știe foarte bine despre ilegalitățile din sistemul de stat și despre corupția mare, dar tace și se face că nu le vede. Ea este părtaș la tot ce se întâmplă, fie din lipsă de voință pentru a impune legea și dreptatea, fie din incompetență.

Toate grupările criminale și corupte din țară își doresc mult ca Maia Sandu să mai câștige un mandat prezidențial, iar PAS să mai rămână mulți ani la guvernare. Asta pentru că la câtă lipsă de pricepere și necunoaștere cum să lupte eficient cu corupția, acest fenomen înflorește acum ca arborii în primăvară”, este declarația lui Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru.

Potrivit primelor informații, alegerile prezidențiale vor avea loc pe 27 octombrie 2024.

Total
0
Shares
Total
0
Share