Externe

La sediul unui partid politic a fost deschis un bordel! Cât costă o oră petrecută acolo?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul ultraliberal „Ghirchi”, care optează pentru legalizarea prostituției în Georgia, a deschis un bordel în propriul oficiu.

Liderii partidului au declarat că această casă de toleranță cu denumirea „Pioner”, va începe să primească clienți începând de astăzi. Partenerul principal al bordelului este un sex-shop local, care și-a deschis o filială în oficiul partidului, transmite Newscaucasus.com.

„Începând cu perioada sovietică, persoanele implicate în sex-industrie nu erau considerate drept oameni egali cu ceilalți. Mai mult de atât, în această țară, autoritățile terorizau pe cei angajați în acest domeniu. Drept urmare, familii întregi, rămân fără surse de venit. Legalizarea prostituției este singura modalitate de a lupta pentru îmbunătățirea situației economice.” spune liderul partidului Ghirci, Zurab Japaridze, fost candidat la președinția Georgiei în ziua deschiderii bordelului.

Partidul Ghirci a fost creat în anul 2015, de un grup de politicieni care au părăsit „Partidul Mișcării Naționale”, aflată la guvernare. Înafara luptei pentru legalizarea prostituției, aceștia militează și pentru legalizarea marijuanei.

Datorită unui proiect înaintat de Ghirci, Curtea Constituțională din Georgia, în data de 30 iulie, 2018, au adoptat decizia de administrare a unei amenzi pentru consumarea de marijuana, astfel a fost de facto legalizat consumul acesteia.

O oră petrecută în bordel costă 50 de lari, echivalentul a 18.2$.

loading...

Comments are closed.