La Washington, conducerea Mișcării Respect Moldova a avut întrevederi cu senatorii Richard Blumenthal și James Lankford

Aflați în vizită la Washington, Eugeniu Nichiforciuc, preşedintele Mişcării Respect Moldova, și Radu Burduja, prim-vicepreşedintele formaţiunii, au avut o întrevedere cu senatorul democrat, Richard Blumenthal.

Eugeniu Nichiforciuc s-a referit la starea democrației din Republica Moldova, dar și la situația din justiție și economie, menționând că unul din motivele care a stat la baza apariţiei Mişcării Respect Moldova a fost anume faptul că țara noastră are nevoie mai mult ca oricând de formaţiuni politice cu adevărat atașate intereselor cetățenilor, cu viziuni și capacităţi reale de a asigura buna administrare a treburilor publice.

Radu Burduja s-a referit la contextul regional și situația complicată în care se află Republica Moldova, dat fiind războiul din Ucraina. Totodată, el a menționat că, chiar și în aceste condiții, sunt oportunităţi, care trebuie valorificate.

De asemenea, conducerea Mișcării Respect Moldova a avut o întrevedere cu senatorul republican, James Lankford.

Eugeniu Nichiforciuc a spus că pentru Mișcarea Respect Moldova doctrina conservatoare este o valoare de bază, iar exemplul Partidului Republican din SUA, care popularizează și promovează constant această doctrină, este demn de urmat.

Liderul Mișcării Respect Moldova a mulțumit pentru sprijinul constant acordat de SUA în promovarea valorilor democratice în Republica Moldova și a menționat că acest sprijin este esențial pentru dezvoltarea din continuare a țării noastre.

Total
0
Shares
Total
0
Share