La Zagreb, Igor Grosu a avut o întrevedere cu președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Ștefanciuk

La Zagreb, Igor Grosu a avut o întrevedere cu președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Ștefanciuk, informează telegraph.md

În cadrul întrevederii, Grosu a reafirmat încă o dată sprijinul ferm pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a țărilor noastre, în granițele sale recunoscute internațional.

”La Zagreb, am avut o întrevedere bilaterală cu președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Ștefanciuk, despre ultimele evenimente din regiunea noastră. Nu mai există niciun dubiu că Rusia atacă premeditat ținte civile în Ucraina. Am reafirmat încă o dată sprijinul ferm pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a țărilor noastre, în granițele sale recunoscute internațional.

Am mai vorbit despre agenda bilaterală și am salutat eforturile instituțiilor de resort din Republica Moldova și Ucraina pentru consolidarea cooperării în domeniul infrastructurii, care are un rol important pentru a restabili lanțurile logistice perturbate din cauza războiului”, a declarat Grosu.

Amintim că președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la primul Summit parlamentar „Platforma Internațională Crimeea”. Evenimentul a avut loc ieri, la Zagreb, fiind organizat de către Ucraina și Republica Croația.

Total
0
Shares
Total
0
Share