Alte știri

Lansarea în Moldova a proiectului Telefilm Atelier, primul modul – cursul de scenaristică TV & Film

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Republica Moldova se lansează proiectul Telefilm Atelier. Primul modul este cursul de scenaristică TV & Film. Scopul proiectului este de a stimula și dezvolta contentul audiovizual.

Dacă ești pasionat rău de film sau TV și vrei să excelezi în acest domeniu atunci Telefim Atelier este pentru tine! Nu este musai să ai studii în domeniu. Important e să iubești să scrii, să muncești cu spor, să ai răbdare, multă imaginație și să-ți dorești un proiect al tău. Cunoștințele dobândite la acest curs le poți aplica la orice gen de producție audiovizuală, pentru că o lucrare bună – de la un TV show până la un film de ficțiune – începe cu un SCENARIU.

Primul modul în derulare, SCENARISTICĂ TV DRAMA, e un curs practic, unde împreuna cu Jana Burbach, scenaristă din Germania, în cadrul a 12 ateliere, ai posibilitatea să-ţi dezvolți propriul proiect. Atelierul de scenaristică este format din 2 sesiuni a câte 6 zile. Prima sesiune începe pe 05 Februarie și durează până pe 10 februarie. A doua sesiune: 26 Februarie – 03 Martie.

Informație detaliată găsești pe pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/Telefilmatelier/

IMPORTANT: Cursul de Scenaristică TV Drama este gratuit. Data limită aplicare – 26 ianuarie.
*Cursul se va ține în engleză.
*Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Ambasadei SUA la Chișinău.

Organizatorul evenimentului este “MIA”, asociație non-guvernamentală, creată pentru dezvoltarea resurselor audiovizuale. Atelierele au loc în perioada ianuarie – aprilie 2018, la Chișinău.

loading...

Comments are closed.