Life

Leii pot primi azi o sumă de bani, iar Scorpionii pot pierde pe plan sentimental: Horoscopul zilei de 5 februarie 2020

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mercur, planeta comunicării și gândirii, proaspăt instalată în Pești este într-un frumos și enefic sextil pentru imprevizibilul Uranus în Taur. Unele lucruruir te pot trăsni din senin și te pot suprinde cu gânduri noi și încăntătoare.

Care sunt prezicerile astrelor pentru ziua de azi?

BERBEC

La locul de muncă și în afaceri este posibil să fiți nevoit să vă schimbați programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe.

TAUR

Aveți o zi agitată, cu multe probleme de rezolvat, atât acasă, cât și în plan profesional. Stăpâniți-vă tendința de a deveni irascibil, pentru că riscați să provocați certuri cu cei din jur. În relațiile partenerul de viață, ar fi bine să fiți cât mai diplomat.

GEMENI

La locul de muncă sunteți plin de energie și aveți posibilitatea să duceți la bun sfârșit o lucrare începută mai demult. Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare! Ar fi bine săa vă consultați cu o persoană cu experiență.

RAC

În plan profesional s-ar putea să fiți nevoit să faceți eforturi pentru a recupera întârzierea unei lucrări importante, dar puteți conta pe sprijinul colegilor. În relațiile cu cei dragi ar fi bine să nu vă manifestați starea de iritare cauzată de dificultățile profesionale.

LEU

Aveți tendința să fiți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscați să deveniți impulsiv. Primiți o sumă de bani de la o persoană apropiată. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți.

FECIOARA

Un eveniment neprevăzut v-ar putea împiedica să finalizați la timp o lucrare. Puteți să apelați la ajutorul colegilor de serviciu. Acordați mai multă atenție persoanei iubite și arătați mai multă tandrețe.

BALANTA

Sunteți în formă excelentă și aveți posibilitatea să rezolvați chestiuni importante, care nu suportă amânare. Dorința dvs. de libertate riscă să fie înțeleasă greșit de persoana iubită și să ducă la o deteriorare a relațiilor.

SCORPION

În viața sentimentală ar putea surveni o schimbare neașteptată și interesantă. Faceți cunoștință cu o persoană care vă captează atenția din prima clipă. Abțineți-vă de la decizii sau inițiative îndrăznețe. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unui prieten.

Citește și: Ceaiul de cătină: Un elixir pentru sănătate

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.