Liberal-democrații anunță că s-a modificat componența organelor de conducere ale PLDM

Duminică, 26 noiembrie, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

În cadrul şedinţei, s-a făcut o analiză amplă a alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023, menţionându-se că acestea au fost fraudate de către guvernare, care a comis numeroase abuzuri, a folosit resursele administrative şi structurile de stat pentru a-şi asigura un scor cât mai bun, dar şi pentru a obstrucţiona alţi concurenţi electorali. Însă, chiar şi în aceste condiţii, PLDM a reuşit să obţină un rezultat care dovedeşte că este un partid viu, cu potenţial şi cu o apreciabilă reprezentare în teritorii.

Totodată în cadrul şedinţei Consiliului s-au stabilit obiectivele de viitor. Astfel PLDM în continuare va pune accentul pe consolidarea structurilor teritoriale, dar şi pe unificarea forțelor de centru-dreapta pentru a oferi o alternativă politică clară actualei guvernări.

De asemenea, în cadrul şedinţei au fost operate unele modificări în componenţa Biroului Executiv şi a Consiliului Politic Naţional, fiind aleşi în funcţii doi noi vicepreşedinţi – Alexandru Cimbriciuc şi Petru Vlah.

Total
0
Shares
Total
0
Share