Alte știri

Libertate Cavcaliuc! PACE a protestat în fața sediului PSRM și a Partidului Nostru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Protestele pentru eliberarea liderului PACE Gheorghe Cavcaliuc, reținut de autoritățile ruse pe aeroportul Șeremetievo au continuat în fața sediului PSRM și a Partidului Nostru, membrii PACE acuzându-i pe liderii celor două partide, Igor Dodon și Renato Usatîi că și-au unit forțele pentru a bloca întâlnirea dintre Gheorghe Cavcaliuc și alegătorii moldoveni din diaspora rusă.

Rușine pentru Alianța Dodon-Usatîi, a spus un membru PACE, care a explicat că liderii celor două formațiuni sunt speriați de dezvăluirile făcute de Gheorghe Cavcaliuc: Bandiților le este frică de PACE!

”Vom continua protestul pentru eliberarea liderului Gheorghe Cavcaliuc, considerăm că acesta este rezultatul cârdășiei dintre concurenții noștri politici, care folosesc pârghiile clandestine pentru a ne împiedica să ajungem la guvernare. Avem un program politic foarte puternic, cu o componentă socială puternic. Cerem Federației Rusiei să nu se implice în acest conflict, să nu se lase indusă în eroare”, a mai spus Tatiana Rotaru, vicepreședinte PACE.

În fața Partidului Nostru s-a scandat Balabol la Pușcărie, cu referire la Renato Usatîi și ilegalitățile patronate de acesta. Protestele au avut un efect extrem de puternic în societatea moldovenească.

loading...

Comments are closed.