Liderii Blocului fără nume au avut o întrevedere cu Ambasadorul României

Președintele CUB, Igor Munteanu, împreună cu liderii formațiunilor Platforma DA, Liga Orașelor și Comunelor și Partidul Schimbării, membri ai Blocului politic fără nume, au avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Cristian-Leon Turcanu.

În discuții a fost subliniată importanta susținerii vectorului pro-UE ca singura soluție pentru asigurarea stabilității și bunăstării cetățenilor din Republica Moldova.

„Cetățenii au dreptul legitim la alternative democratice. Am format un Bloc politic cu 4 partide pro-europene pentru a oferi cetățenilor liberi această alternativă și pentru ca viitoarele alegeri să fie relevante, cu sens, contribuind cu mai multă competență la creșterea bunăstării oamenilor în Moldova. Suntem așteptați în Uniunea Europeană numai dacă vom putea genera bună guvernare și coeziune socială în Moldova”, a menționat Igor Munteanu în cadrul discuțiilor.

”Viitoarea construcție politică vine să salveze acest curs strategic prin oferirea unei alternative politice profesioniste, care va participa consolidat la viitoarele scrutine electorale”, a transmis LOC.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share