Liderii Blocului „Împreună” au fost convocați de Arina Spătaru la sediul ALDE

 

Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) Moldova, condusă de președintele Arina Spătaru, i-a convocat pe liderii Blocului „Împreună” la o discuție strategică privind Pactul pentru Europa.

“Întâlnirea va avea loc pe 23 aprilie, la sediul ALDE din Chișinău, str. Zamfir Arbore nr. 6, și va focusa pe consolidarea eforturilor comune pentru integrarea europeană a Moldovei.

Scopul dialogului este de a detalia și a evalua Pactul pentru Europa, căutând modalități eficiente de colaborare între cele două entități politice pentru a promova valorile europene. ALDE Moldova își afirmă astfel angajamentul de a lucra unitar pentru a transforma aspirațiile europene ale țării în realitate tangibilă.

Liderii Blocului „Împreună” sunt rugați să confirme participarea lor până pe 22 aprilie, ora 18:00, contactând secretariatul ALDE la info@alde.md

Pactul pentru Europa este un document care poate avea un rol crucial în definirea traseului de integrare europeană a Republicii Moldova. Această colaborare marchează un pas important spre un viitor european asigurat pentru Republica Moldova, subliniind importanța unității și dialogului constructiv în politica moldovenească”, este scris în comunicatul ALDE.

Total
0
Shares
Total
0
Share