Economic

Liderii companiilor de asigurări din UE vor participa la conferința ”Viitorul asigurărilor în Europa”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderii companiilor de asigurări din Uniunea Europeană vor participa la conferința internațională ”Viitorul asigurărilor în Europa”, anunță Telegraph.md, cu referire la agenda Reuters Events.

Evenimentul va avea loc în perioada 24-25 noiembrie 2020, în regim online.

Până ieri, 14 octombrie 2020, și-au confirmat prezența și următorii speakeri importanți:
Sonja Rottiers, CEO, Lloyd’s Europe;
Alison Martin, CEO EMEA, Zurich Insurance Company Ltd;
Hans De Cuyper, CEO, Ageas Group;
Nicolas Aubert, Head of Great Britain, Willis Towers Watson;
Steven Wardlaw, Chairman, Emerald Life;
Mihkel Mandre, Chief Product Owner & Member of the Board, Swedbank;
Florian Staerk, Head of Risk Management Alternative Investments, MEAG;

Reuters Events așteaptă confirmări și de alți lideri europeni în domeniul abordat.

Potrivit agendei oficiale, vor fi discutate următoarele subiecte:

 • Informare pe industrie
  Discutarea performanței financiare, a achizițiilor, anunțurilor și reglementărilor – o actualizare a stării industriei în acest mediu de afaceri fără precedent.
 • Riscuri emergente
  Climă, cibernetic, catastrofă, sănătate; Abordări strategice și planuri de atenuare – explorarea modului în care asigurătorii europeni abordează aceste noi provocări pentru a proteja viitorul.
 • Perturbarea tehnologică
  Strategie, investiții, start-up-uri, avansuri tehnologice și capacități – accesarea instrumentelor și strategiei potrivite pentru a accelera planul de acțiune pentru digitalizare.
 • Leadership
  Cultură, diversitate, durabilitate, strategie, păstrarea talentelor, dezvoltarea forței de muncă – instalarea și construirea etosului potrivit pentru a crea reziliența afacerii în acest mediu dinamic

Asiguratorii naționali, precum și alte persoane interesate din Republica Moldova, se pot înregistra la conferință direct pe site-ul Reuters Events – aici.

Menționăm că evenimentul ”Viitorul asigurărilor europene/The Future of Insurance Europe” (24-25 noiembrie, online) este locul în care directorii executivi și directorii de nivel C de pe toate piețele europene de asigurări își unesc forțele pentru a împărtăși idei și a realinia strategii pentru a construi reziliența afacerii în acest nou mediu comercial dinamic.

Oferindu-vă strategii pentru a transforma tendințele și riscurile emergente în oportunități, abordarea reglementărilor și accelerarea eforturilor de digitalizare într-un moment în care agilitatea și schimbarea transformativă sunt esențiale pentru a rămâne competitive pe piețele actuale.

Asigurătorii europeni recunosc necesitatea esențială a afacerii de a înțelege, de a se angaja și de a prognoza impactul viitor al afacerii, de a formula strategii de utilizare eficientă a datelor și de a oferi persoanelor și proceselor potrivite tehnologie de vârf, îndrumare și leadership pentru a reuși.

Aceasta este singura întâlnire din lume în care CEO-ul și comunitatea C-suite împărtășesc informații live, pentru a aborda această realitate, a discuta strategia și a se angaja în discuții de actualitate pentru a promova schimbări reale și a modela viitorul industriei europene de asigurări.

Informațiile despre conferința internațională ”The Future of Insurance Europe” sunt publicate de către Telegraph Moldova în cadrul parteneriatului media. Toate informațiile despre conferință pot fi accesate pe site-ul organizatorului. Prevalează informația publicată în limba engleză.

loading...

Comments are closed.