Liderii Partidului Respect Moldova au avut o întrevedere cu David Arahamia, liderul fracțiunii Partidului “Слуга Народу” din Rada Supremă a Ucrainei

Eugeniu Nichiforciuc, liderul Mișcării Respect Moldova, a avut o întrevedere cu liderul fracțiunii Partidului “Слуга Народу” din Rada Supremă a Ucrainei, David Arahamia. Întrevederea a avut loc la Washington, unde Eugeniu Nichiforciuc, împreună cu Radu Burduja, prim-vicepreşedintele Mişcării Respect Moldova, întreprind o vizită de lucru.

În cadrul întrevederii s-a menționat interesul celor două partide de a avea o colaborare bună în continuare și s-a convenit asupra continuării dialogului.

Părțile au menționat că Republica Moldova și Ucraina se confruntă cu provocări similare și au aceleași obiective majore.

Eugeniu Nichiforciuc și David Arahamia au menționat că integrarea europeană nu are alternativă, de aceea toate forțele cu adevărat dedicate intereselor cetățenilor Republicii Moldova și Ucrainei trebuie să acționeze conjugat în acest sens.

Cei doi lideri politici și-au exprimat încrederea că Republica Moldova și Ucraina vor reuși să ajungă state cu un înalt nivel de prosperitate, așa cum merită cetățenii.

Total
0
Shares
Total
0
Share