Liderii socialiști s-au văzut cu ambasadorul statului agresor

Ieri, Igor Dodon, președintele PSRM, împreună cu Vlad Bătrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, și Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv PSRM au avut o întrevedere cu Oleg Vasnețov, Ambasador al statului agresor Federația Rusă.

”În cursul întrevederii, părțile au abordat mai multe subiecte de actualitate legate de cooperarea moldo-rusă. Interlocutorii au fost unanimi în opinia că relațiile de colaborare dintre țările noastre trebuie dezvoltate în continuare, în toate domeniile de interes reciproc, în beneficiul ambelor popoare.

Liderii PSRM au accentuat că Moldova trebuie să promoveze o agendă externă echilibrată în cadrul căreia să prevaleze interesul național”, este scris în comunicatul PSRM.

Amintim că Federația Rusă continuă războiul sângeros împotriva Ucrainei, existând victime militare și civile de pe ambele părți. Comunitatea internațională a condamnat războiul de agresiune și a impus rușilor un șir de sancțiuni, Republica Moldova alăturându-se demersurilor internaționale.

Este de menționat și faptul că Federația Rusă susține și regimul separatist de la Tiraspol, acolo unde este dislocată o armată de ocupație.

Total
0
Shares
Total
0
Share