Externe

Liderul PDM s-a întîlnit azi cu Ambasadoarea Germaniei la Chișinău. Ce au discutat cei doi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mandatul de ambasador al Germaniei în Republica Moldova al doamnei Ulrike Knotz s-a încheiat. Cu această ocazie, diplomata de la Berlin a avut o întâlnire de rămas bun cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

„Apreciez activitatea pe care Excelența Sa, doamna Ulrike Knotz, Ambasador al Germaniei la Chișinău, a avut-o pe tot parcursul mandatului. Republica Federală Germania este unul dintre partenerii importanți ai Republicii Moldova, iar Excelența Sa, doamna Ambasador, a știut întotdeauna să pună în valoare calitățile țării noastre mici, dar atractive și ambițioase. În cadrul întrevederii pe care am avut-o astăzi, am asigurat-o pe doamna Ambasador de faptul că Moldova rămâne același partener de încredere pentru Germania și i-am urat succes în activitatea pe care o va desfășura în continuare”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de facebook.

Amintim că în ultimii ani Germania, în persoana doamnei Ulrike Knotz, a susținut și continuă să susțină RM în parcursul de modernizare pe calea europenizării. Un bun exemplu fiind construcția primei grădinițe energo-eficiente din ţara noastră.

Germania s-a numărat printre primele țări din lume care a recunoscut independența Republicii Moldova și a înființat o misiune diplomatică la Chișinău după 1991.

loading...

Write A Comment