Alte știri

Liderul PSRM, Igor Dodon împreună cu Vladimir Voronin au avut o întrevedere cu toți candidații de pe lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Igor Dodon împreună cu președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a avut o întrevedere cu toți candidații la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova de pe lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. În discuții, a fost subliniată calitatea înaltă și profesionalismul echipei Comuniștilor și Socialiștilor de pe lista candidaților blocului electoral, transmite Telegraph.md

Candidații Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au demonstrat în practică faptul că pot lucra pentru oameni, pentru țară. Aceștia au înregistrat rezultate bune în diverse domenii în care activează, de la administrarea treburilor publice în interesul cetățenilor, la dezvoltarea economiei, agriculturii, medicinei, educației etc.

„Avem profesioniști care în diferite perioade au demonstrat că Moldova poate să se dezvolte, că poate fi asigurată ordinea și bunăstarea în țară. Candidații noștri sunt adevărații patrioți ai Republicii Moldova, cei care, prin dragoste și acțiuni, luptă pentru păstrarea suveranității țării noastre, a identității naționale și a valorilor noastre tradiționale creștine.

Am subliniat că prin consolidarea eforturilor, împreună vom învinge. Suntem siguri că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, formarea căruia a readus optimismul în rândul cetățenilor, va fi principala forță politică din viitorul Parlament.

Le-am urat succes tuturor candidaților și am stabilit că pentru noi principala formă de comunicare în actuala campanie electorală va fi cea de discuții la direct cu cetățenii. Vom merge în toate localitățile din țară, vom discuta cu cetățenii, pentru a-i asculta, a-i auzi și pentru a realiza așteptările lor.” a scris Igor Dodon.

Citește și: Pe ce se va axa PSRM în această campanie electorală. Răspunsul unui fruntaș socialist

loading...

Comments are closed.