Politic

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în raionul Căușeni. Prima întrevedere a avut loc în satul Pervomaisc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, efectuează astăzi o vizită de lucru în raionul Căușeni, iar prima întrevedere a avut loc în satul Pervomaisc, informează Telegraph.md​​

”​​Prima întrevedere din cadrul vizitei în raionul Căușeni a avut loc în satul Pervomaisc, unde în cadrul alegerilor prezidențiale, pentru candidatura mea au votat 80,3% din alegători, apoi am mers în localitatea Baccealia, unde am acumulat aproximativ 53% din voturi și localitatea Grigorievca – 84,88%”, a transmis Igor Dodon.

În cadrul discuțiilor cu autoritățile locale și locuitorii acestor sate, liderul socialiștilor a abordat diverse subiecte de ordin social, politic și economic. Localnicii i-au transmis sinceră recunoștință pentru asistența oferită în vederea dezvoltării infrastructurii acestor localități și a îmbunătățirii condițiilor de trai.

”La inițiativa mea în calitate de Președinte al țării, Baccealia și Grigorievca au primit câte 1 milion de lei pentru reabilitarea drumurilor în cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”.

Totodată, la inițiativa PSRM, în anul curent sunt prevăzuți alocarea a 500 mii de lei pentru reabilitarea drumurilor din localitatea Pervomaisc. De asemenea, fracțiunea parlamentară a socialiștilor a susținut în parlament inițiativa privind alocarea a 400 mii lei pentru iluminarea stradală și reparația sediului primăriei din localitatea Baccealia.

Am menționat că statul trebuie să investească în localitățile rurale, deoarece fără sate Moldova nu are viitor!”, a mai transmis Dodon pe canalul său de Telegram.

loading...

Comments are closed.