Alte știri

Liga revenirilor! Tottenham a marcat trei goluri într-o repriză și a reușit să ajungă în finala Ligii Campionilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa din capitala Angliei pierdea la o diferență de 3 goluri, dar în 45 de minute a reușit imposibilul, să marcheze de trei ori și să prindă biletul pentru finala Champions League.

Părea că e imposibil ca după revenirea dramatică a celor de la Liverpool în meciul contra Barcelonei, în Liga Campionilor din acest an nu poate să se mai întâmple ceva atât de impresionant. Totuși, Tottenham Hotstpur a reușit să creeze o nouă minune. Pe terenul advers, după prima repriză în meciul cu Ajax Amsterdam, aceștia pierdeau cu scorul de 2-0, iar în suma celor două meciuri, în general pierdeau cu 3-0.

Cu toate acestea, echipa lui Mauricio Pochetino a reușit să facă imposibilul. Londonezii într-o repriză au marcat de trei ori și au întors situația în favoarea lor. Scorul total a devenit 3-3 și anume londonezii au fost cei care vor juca finala. Toate cele trei reușite aparțin aceluiași om, Lucas Moura, care a marcat toate golurile cu stângul, chiar dacă este dreptaci, iar ultimul gol l-a marcat în ultimele clipe ale timpului adițional.

2-3 în acest meci și 3-3 în total. Tottenhamă în ultimele secunde a rupt victoria și a ajuns în finala Ligii Campionilor.

Antrenorul Mauricio Pochetino nu și-a putut stăpâni lacrimile după fluierul final al arbitrului german Felix Brych.

loading...

Comments are closed.