Lilian Carp anunță că respectă votul chișinăuienilor în favoarea lui Ion Ceban

NewsMaker.md

Lilian Carp, candidatul PAS la alegerile pentru funcția de primar general al mun. Chișinău, acceptă înfrângerea și anunță că respectă votul chișinăuienilor în favoarea lui Ion Ceban, liderul MAN.

La alegerile de ieri, 5 noiembrie 2023, Lilian Carp a pierdut în fața lui Ion Ceban cu o diferență de 58728 de voturi, în timp ce liderul MAN a acumulat 132802 voturi valabile.

”Stimați cetățeni ai Republicii Moldova, dragi locuitori ai Municipiului Chișinău, dragi membri și simpatizanți ai Partidului Acțiune și Solidaritate!

Aceste alegeri locale au arătat cât de uniți putem fi, atunci când avem scopuri și obiective clare.

Fiecare întâlnire, fiecare discuție, fiecare pliant sau ziar împărțit ne-a adus mai aproape de oameni și de problemele lor.

Programul pe care ni l-am asumat va fi ghidul de acțiuni al echipei PAS în Consiliul Municipal Chișinău. Același lucru se va întâmpla și cu problemele semnalate de cetățeni la întâlniri, pentru care consilierii PAS vor găsi soluții.

Cum spuneam, cetățeanul este cel care decide soarta orașelor și satelor în alegerile locale. Locuitorii din Municipiul Chișinău și-au dat votul – și eu respect acest vot.

Vreau să le mulțumesc celor 74.074 de oameni care au votat pentru mine și celor 84614 de cetățeni care au votat pentru echipa de consilieri PAS.

Vă sunt recunoscător și vă asigur că acest act de încredere este începutul unei agende publice constructive pentru Chișinău și pentru toată țara.

De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei de la PAS care s-au dedicat trup și suflet în această campanie. Am demonstrat că suntem o echipă puternică și profesionistă, iar campania pe care am făcut-o a fost strict axată pe agenda și problemele oamenilor, care sunt și vor fi o prioritate pentru noi.

Continuăm să ne implicăm și să contribuim la schimbare”, a declarat Carp.

Total
0
Shares
Total
0
Share