Lilian Carp, candidatul PAS: „Avem soluții. Împreună putem schimba orașul”

Până la alegerile locale generale au rămas două zile. Lilian Carp continuă să-și reafirme angajamentele electorale prin discuțiile cu cetățenii, să afle ce își doresc ei pentru Chișinău și să le propună soluții reale pentru problemele cu care se confruntă.

În cadrul campaniei electorale, echipa PAS a fost singura care a mers direct la oameni, ca să afle ce dorințe au ei, cu ce probleme se confruntă și cum ar vedea ei un Chișinău european. Lilian Carp a venit cu soluții pentru îmbunătățirea vieții în capitală, soluții care într-adevăr vor transforma orașul spre bine.

Repararea drumurilor și a curților de bloc, crearea de locuri în instituțiile de învățământ și crearea de locuri de muncă, construirea unui parc industrial și a unei centuri de ocolire a orașului – sunt doar câteva dintre angajamentele pe care și le asumă echipa PAS.

„Lupta aceasta nu este între mine și Ceban. Lupta aceasta este între normalitate și minciună, între viziunile Partidului Acțiune și Solidaritate și viziunea partidului Primărie (dacă ea există, căci eu nu am văzut-o și nici oamenii nu au văzut-o…). Este o luptă între noi, cei care credem în valorile europene, democrație, stat de drept, integritate și confort în orașul în care locuim și ei, cei care-și schimbă părerile așa cum le este convenabil.”, a subliniat Lilian Carp în cadrul unei conferințe de presă.

Oamenii vor să trăiască confortabil și să aibă condiții de viață normale. Își doresc să primească educație bună și îngrijire medicală de calitate. În ultimii ani, în Primărie s-au luat decizii care în loc să ușureze viața locuitorilor, au adus mai multe probleme, cum ar fi lipsa de școli și grădinițe în apropierea blocurilor noi, birocrație, transport public arhiplin și timp pierdut în ambuteiaje.

Echipa PAS își propune să crească mobilitatea urbană și să dezvolte infrastructura, să realizeze trei proiecte mari pe strada Industrială, strada Mesager și nodul rutier de la Combinatul de Tutun și să descentralizeze competențele Primăriei către preturile de sector. Despre aceste lucruri a vorbit Lilian Carp în cadrul întâlnirii cu angajații de la Centrul Medicilor de Familie nr. 12 și cei de la Institutul de Medicină Urgentă.

Total
0
Shares
Total
0
Share