Lilian Carp, candidatul PAS, continuă să discute despre angajamentele sale electorale cu locuitorii municipiului Chișinău

Întâlnirile lui Lilian Carp cu cetățenii Chișinăului continuă. În cadrul acestora, candidatul la funcția de primar general explică deschis situația în care se află municipiul, despre lucrurile care s-au făcut, dar și cele care necesită atenția autorităților.
 
La întâlnirea cu angajații ÎS FEP „Tipografia Centrală”, Lilian Carp a vorbit despre obiectivele echipei PAS pentru Chișinău, care sunt realizabile și necesare oamenilor. Unul dintre ele este crearea unui parc industrial, care va oferi cel puțin 2000 de locuri de muncă și va contribui la dezvoltarea infrastructurii și la creșterea economică a orașului.
 
Un alt obiectiv al candidatului la funcția de Primar General este sporirea mobilității urbane și reducerea ambuteiajelor, care în ultimii ani, îi afectează tot mai mult pe locuitorii Chișinăului. Oamenii își pierd timpul pentru a ajunge dintr-un punct al orașului în altul, stând în ambuteiajele infernale care se creează zilnic.
 
„Ne dorim să sporim mobilitatea, căci în caz contrar, reieșind din situația actuală, în 6 – 7 ani orașul va fi paralizat de ambuteiaje și aglomerații. Soarta orașului depinde de fiecare locuitor al Chișinăului și de atitudinea lui față de viitor”, a punctat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.
 
“Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii, votează echipa PAS și Lilian Carp Primar General”, este îndemnul echipei PAS.

Total
0
Shares
Total
0
Share