Lilian Carp, candidatul PAS, despre terenurile de sport din Chișinău: „Este vital să avem infrastructura sportivă în oraș”

În cadrul vizitei la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Lilian Carp a vorbit despre încă unul dintre angajamentele sale electorale: stoparea construcțiilor ilegale pe terenurile de sport. O infrastructură dezvoltată și cartiere confortabile, fără planuri urbanistice zonale cu blocuri construite peste terenuri sportive – acestea sunt planurile lui Lilian Carp pentru municipiul Chișinău.
 
Tinerii au nevoie de locuri sigure și moderne pentru a-și petrece timpul liber. Astfel de locuri sunt terenurile sportive, care la moment, sunt fie neglijate, fie transformate în complexe locative prin planuri urbanistice zonale. Unul dintre angajamentele lui Lilian Carp este reabilitarea mai multor terenuri sportive din Chișinău, dar și construcția celor noi. Totodată, candidatul la funcția de Primar General propune ca toate aceste terenuri să fie luate la evidență, pentru a avea o imagine clară despre starea lor și pentru a opri construcțiile ilegale.
 
„Ne dorim un Chișinău cu terenuri de sport renovate și nu cu furnicare construite pe aceste locuri. Am fost autorul proiectului care interzice construcția blocurilor de locuit pe stadioanele sportive din oraș, pentru că mereu am fost de părerea că oamenii au nevoie de condiții pentru a duce un mod de viață sănătos, că generația tânără are nevoie de alternativă și de proiecte care vin să ofere susținere în creștere și dezvoltare”, a afirmat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.
 
Un alt angajament al lui Lilian Carp este dezvoltarea suburbiilor municipiului Chișinău, despre care a vorbit în video-ul de mai jos.

Total
0
Shares
Total
0
Share