Lilian Carp, candidatul PAS, întâlnire electorală cu angajații unei întreprinderi de producere din sectorul Ciocana

Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a discutat astăzi dimineață cu angajații unei întreprinderi de producere din sectorul Ciocana. Dialogul a vizat problemele majore cu care se confruntă orașul și soluțiile propuse pentru remedierea acestora.

Printre problemele semnalate de Carp se numără starea deplorabilă a curților, ambuteiajele interminabile, transportul public aglomerat, construcțiile haotice și lipsa locurilor de parcare, toate acestea afectând în mod direct viața cotidiană a locuitorilor.

Carp a evidențiat și situația critică a instituțiilor de învățământ din sectorul Ciocana, care se confruntă cu incapacitatea de a oferi suficiente locuri pentru copii, din cauza extinderii cartierelor rezidențiale. El a subliniat necesitatea construirii de noi școli și asigurarea accesului locuitorilor la servicii educaționale de calitate.

În privința soluțiilor, Carp a declarat: “Vom găsi posibilități de a soluționa toate aceste probleme și de a oferi oamenilor confortul pe care îl merită”.

Candidatul PAS a subliniat angajamentul său de a aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea vieții în sectorul Ciocana și în întregul municipiu Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share