Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a adus un omagiu profesorilor și educației

Lilian Carp, candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a adus un omagiu profesorilor și educației în cadrul unei declarații emoționante, subliniind importanța acestora în dezvoltarea generațiilor viitoare. Într-o perioadă în care educația este un subiect central, Carp a vorbit cu respect și recunoștință despre profesorii Moldovei.

“Profesorii, oameni dedicați educației generațiilor și creșterii de personalități,” a spus Carp, subliniind mândria de a face parte din corpul pedagogic și întâlnirea cu discipolii care îl salută cu respect.

Candidatul a făcut un pas înainte pentru a onora profesorii din satele Moldovei, subliniind că “locul de unde toți pornim undeva.” În special, a menționat evenimentul de la Micăuți, unde profesorii și copiii au celebrat ziua profesională a profesorilor, subliniind dorința lor ca școala să fie mereu plină de copii visători și sănătoși, dornici de cunoștințe.

Cu toate provocările din sistemul de învățământ, Carp a evidențiat încrederea sa că aceste probleme pot fi depășite. “Știu că nu e o muncă ușoară, știu că sunt multe probleme în sistemul de învățământ, dar sunt sigur că le vom depăși,” a subliniat candidatul.

În final, Carp le-a transmis un călduros “La mulți ani!” și “Să ne fiți sănătoși!” stimaților pedagogi, exprimând speranța că aceștia vor avea grijă de viitoarele generații ale Moldovei.

Total
0
Shares
Total
0
Share