Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de primar general: „Chișinăul va deveni o capitală europeană, dacă oamenii vor face alegerea corectă”

Lilian Carp s-a întâlnit cu angajații S.A. Termoelectrica, cu care a vorbit despre prioritățile pe care le va avea în mandatul de primar general, despre necesitatea digitalizării proceselor în Primărie și eliminarea birocrației și a corupției.
 
În cadrul întâlnirii, Lilian Carp a vorbit despre angajamentele sale electorale, printre care este dezvoltarea infrastructurii. Echipa PAS își propune construcția străzii de legătură Albișoara – Mesager și reabilitarea a 100 km de drumuri. Astfel, vor fi reparate străzile Industrială, Meșterul Manole, Uzinelor, Grenoble, Vasile Lupu, Mircea cel Bătrân, Bucovinei, Calea Moșilor, Calea Basarabiei și Varnița.
 
De asemenea, prin intermediul unui program comun cu Guvernul Republicii Moldova, vor fi termoizolați pereții mai multor blocuri de locuit și instituții publice. În acest sens, Lilian Carp își dorește conlucrare între Primărie și S.A Termoelectrica, pentru o modernizare mai rapidă și eficientă a sistemului de termoficare, instalarea punctelor termice individuale și distribuția pe orizontală.
 
„Oamenii noștri muncesc enorm de mult și zilnic oferă toată priceperea, atât cei din domeniul privat, cât și cei din instituțiile Statului. Ce ar fi acest oraș fără oameni? Nimic. Dar ce se face pentru confortul și siguranța lor? Puțin, prea puțin. O dezvoltare economică durabilă a orașului poate avea loc doar printr-o conlucrare eficientă cu agenții economici și atragerea investițiilor pentru oraș”, a punctat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.
 
Oamenii își doresc schimbări, își doresc să trăiască confortabil și să ajungă în siguranță la locul de muncă. Își doresc să-și ducă copiii la școală și la grădiniță lângă casă, iar acolo să fie toate condițiile necesare pentru dezvoltare. Oamenii vor să nu-și petreacă zilele în ambuteiaje, să aibă locuri de parcare și acces la transport public modern, destul și la timp. Aceste lucruri vor fi posibile doar dacă locuitorii orașului Chișinău vor face alegerea corectă.
 
“Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii, votează echipa PAS și Lilian Carp Primar General”, este îndemnul formațiunii.

Total
0
Shares
Total
0
Share