Lilian Carp, candidatul PAS la Primăria Chișinău, promite schimbări semnificative și eliminarea birocrației

Lilian Carp, candidatul PAS la Primăria Chișinău

În cursa electorală pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Lilian Carp, reprezentantul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a prezentat o serie de obiective și angajamente cheie pentru dezvoltarea orașului.

În cadrul unei întâlniri electorale, Carp a subliniat importanța realizării obiectivelor care sunt atât necesare, cât și fezabile pentru locuitorii Chișinăului. Acesta a subliniat că multe dintre aceste obiective ar fi putut fi deja puse în practică dacă în trecut s-ar fi acordat prioritate acțiunilor benefice pentru cetățeni, în loc de acțiuni cu scop de PR și avantaje pentru conducerea Administrației locale.

Unul dintre principalele angajamente ale lui Carp este crearea unui parc industrial care ar putea aduce în Chișinău cel puțin 2000 de noi locuri de muncă, contribuind astfel la combaterea șomajului și la stimularea creșterii economice. Candidatul PAS se angajează, de asemenea, să elimine birocrația care a întârziat de ani de zile procesele de dezvoltare ale orașului, astfel încât administrația locală să devină mai eficientă și mai receptivă la nevoile comunității.

O altă problemă importantă abordată de Carp este mobilitatea în oraș. El a avertizat că, în absența unor măsuri adecvate, Chișinăul se confruntă cu riscul de a fi paralizat de ambuteiaje și aglomerații în următorii 6-7 ani.

Carp și echipa sa continuă să comunice deschis despre aceste subiecte și îi îndeamnă pe locuitorii Chișinăului să participe la votul programat pentru 5 noiembrie, subliniind că soarta orașului depinde de fiecare cetățean și de atitudinea sa față de viitorul acestuia.

Cu aceste angajamente, Lilian Carp își propune să aducă schimbări semnificative în Chișinău, să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor și să transforme orașul într-un mediu mai prosper și mai accesibil pentru toți cetățenii săi.

Alegerile pentru funcția de primar general, care vor avea loc pe 5 noiembrie, vor juca un rol esențial în modelarea viitorului Chișinăului.

Total
0
Shares
Total
0
Share