Lilian Carp, candidatul PAS la Primăria Chișinăului: “Vrem o capitală europeană în care să simțim confortul”

Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a subliniat importanța unei Moldove europene în declarația sa recentă. Carp a evidențiat că dreptul de a face parte din Europa nu ar trebui să fie cerut, ci meritat de către fiecare cetățean.

“Pentru noi este important să avem o Moldovă europeană. Dreptul de a fi în Europa nu este un drept pe care îl cerșim, este un loc pe care noi îl merităm. Fiecare din noi ne simțim europeni și vrem să facem parte din civilizația europeană și de aceea avem nevoie de o capitală europeană în care fiecare să simtă confort”, a declarat Lilian Carp.

Carp a accentuat că, asemenea modului în care fiecare individ își amenajează confortul în propria locuință, orașul în care trăiesc ar trebui să ofere un confort public adaptat nevoilor și așteptărilor locuitorilor. El a subliniat că alegerea liderilor care să creeze acest confort trebuie să se facă prin vot, la fiecare patru ani.

“Dacă în casele noastre fiecare își amenajează propriul confort așa cum simte, atunci orașul în care noi trăim îl încredințăm la fiecare patru ani prin vot doar acelora care pot și trebuie să creeze confortul nostru public după necesitățile și așteptările fiecăruia din noi”, a adăugat Carp.

În încheiere, Lilian Carp a îndemnat cetățenii să iasă la vot pe data de 5 noiembrie și să susțină echipa PAS pentru a conduce Consiliul Municipal și Chișinăul. Acesta a subliniat că împreună vor duce Chișinăul în Europa, într-o direcție care să aducă confort și prosperitate.

“Pe 5 noiembrie, toți împreună ieșim la vot și votăm echipa PAS în Consiliul Municipal și Chișinău, votăm Lilian Carp primar general. Împreună vom duce Chișinăul în Europa”, a concluzionat Carp.

Total
0
Shares
Total
0
Share