Lilian Carp, candidatul PAS: “Oamenii din educație și cei din domeniul medical stau la baza dezvoltării societății noastre”

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, a subliniat importanța priorității dezvoltării sistemului medical și educațional în orașul Chișinău în cadrul unei declarații electorale. Carp a evidențiat nevoia de a consolida infrastructura instituțiilor medicale și educaționale, precum și de a oferi condiții optime atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți și elevi.

“Oamenii din educație și cei din domeniul medical stau la baza dezvoltării societății noastre”, a declarat Carp.

“Atitudinea autorităților trebuie să fie pe măsură, iar proiectele pentru dezvoltarea acestor sectoare sunt vitale pentru cetățeni. Am avut discuții productive cu echipele Spitalului Clinic Republican și a Centrului Stomatologic Municipal, identificând nevoile și direcțiile de dezvoltare”, a mai spus el.

Candidatul PAS a subliniat necesitatea îmbunătățirii infrastructurii în instituțiile medicale, cu accent pe crearea de parcări adecvate pentru angajați și pacienți. Carp a subliniat că aceste îmbunătățiri nu sunt doar necesare, ci esențiale pentru a asigura un mediu de lucru și tratament optim pentru toți locuitorii orașului.

“Angajații din aceste instituții, precum și toți locuitorii Chișinăului, merită să trăiască și să lucreze într-un oraș curat și civilizat, cu siguranță pe străzi și transport public confortabil”, a adăugat Carp.

“Mulțumesc medicilor, asistenților medicali și tuturor celor implicați în acest domeniu pentru eforturile lor deosebite și pentru contribuția esențială adusă vieții oamenilor”, a mai adăugat candidatul PAS.

Total
0
Shares
Total
0
Share