Lilian Carp, candidatul PAS, transmite un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Chișinăului: “De 30 de ani ești acasă!”

Cu ocazia celebrării Zilei Chișinăului, capitala Republicii Moldova, Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar general, a emis un mesaj plin de speranță și angajament față de orașul drag.

În felicitarea sa, Carp a adus un omagiu istoriei și ospitalității Chișinăului, evidențiind importanța acestui loc ca punte de întâlnire pentru oameni din diverse culturi. El și-a reiterat convingerea în transformarea Chișinăului și angajamentul de a contribui la această evoluție, bazându-se pe legăturile personale cu orașul.

Candidatul PAS a subliniat dorința sa de a face din Chișinău un oraș curat, modern, sigur și plin de oportunități, atât pentru locuitori, cât și pentru cei care îl vizitează. Carp și-a încheiat mesajul cu urarea “La Mulți Ani destoinici, drag Chișinău!”, marcând atașamentul său profund față de acest oraș și angajamentul său de a-l face mai prosper pentru toți cetățenii săi.

“Chișinău, de 30 de ani ești acasă!
Ai fost mereu ospitalier, ai primit și oferit un loc tuturor celor care au venit aici ca să-și construiască un viitor, în inima Moldovei.

Cred în transformarea ta și în potențialul pe care îl ai și vreau să contribui ca acest lucru să se întâmple, cu ceea ce am, acolo unde sunt – fiind motivat de trecutul și prezentul care mă leagă de tine, dar și de viitorul în care tot aici mă văd, alături de familie.

Te vreau curat și modern, sigur și civilizat, plin de oportunități și facilități, dar și interesant pentru vizitatori.

La Mulți Ani destoinici, drag Chișinău!”, este declarația integrală a candidatului.

Total
0
Shares
Total
0
Share