Lilian Carp, în fața studenților de la ASEM: “Tinerii vor să aibă un Chișinău modern, cu atracții, cu servicii de calitate și în continuă dezvoltare”

În cadrul unei întâlniri electorale cu studenții de la ASEM, Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, și-a exprimat viziunea pentru un Chișinău modern și prosper, care să satisfacă așteptările tinerilor și ale întregii comunități.

“Tinerii vor să aibă un Chișinău modern, cu atracții, cu servicii de calitate și în continuă dezvoltare” a declarat Carp, subliniind că “întâlnirea cu studenții de la ASEM mi-a arătat încă o dată, că generația care vine dorește mai mult și privește mai larg la potențialul pe care îl are orașul”.

Candidatul PAS a menționat că el împărtășește această viziune, dorindu-și ca capitala Moldovei să devină un loc al mobilității urbane, cu străzi confortabile și curți curate, care să promoveze dezvoltarea economică.

“Vom promova proiectele care vin să ofere calitate oamenilor și siguranță, inclusiv prin promovarea sportului și realizarea obiectivelor legate de extinderea spațiilor destinate activităților sportive, de amenajarea lor și punerea la dispoziție locuitorilor”, a declarat Carp.

Unul dintre proiectele-cheie menționate de candidatul PAS este colaborarea cu Federația Moldovenească de Fotbal pentru implementarea Programului de construcție a terenurilor de mini fotbal în cartierele blocurilor de locuit și în instituțiile de învățământ.

“Pe 5 noiembrie veniți la vot, votați pentru un oraș confortabil, echipa PAS și Lilian Carp Primar General!”, a îndemnat Carp, atrăgând atenția la importanța implicării cetățenilor în modelarea viitorului Chișinăului.

Total
0
Shares
Total
0
Share