Lilian Carp, în susținerea lui Igor Boldescu, candidatul PAS: “Orașul Cricova reprezintă un simbol al țării noastre și merită o administrație dedicată”

În cadrul unui eveniment de prezentare a echipei PAS din suburbiile Chișinăului, Lilian Carp, candidatul PAS pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a evidențiat viziunea partidului pentru viitorul Chișinăului și al orașului Cricova. Cu privire la candidatul PAS pentru funcția de primar al orașului Cricova, Igor Boldescu, Carp a subliniat: “Orașul Cricova reprezintă un simbol al țării noastre și merită o administrație dedicată care să pună în valoare potențialul său unic și să aducă o schimbare progresistă în dezvoltarea sa. Asta își dorește Igor Boldescu, candidatul PAS la funcția de Primar al orașului Cricova, pe care îl susțin în această cursă”.

Lilian Carp a evidențiat, de asemenea, importanța unei infrastructuri de transport moderne și a unui sistem de transport public eficient pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor Chișinăului și suburbiilor sale: “Confortul și calitatea vieții locuitorilor din Chișinău și suburbiile sale sunt strâns legate de calitatea sistemului de transport. O infrastructură modernă și un transport public optimizat vor facilita deplasările și vor crește siguranța pe drumuri. Trebuie să investim în crearea infrastructurii adecvate pentru a asigura dezvoltarea unei mobilități urbane pentru oameni”.

Carp a încheiat apelând la comunitatea locală să-și facă auzită vocea la urne: “Pe 5 noiembrie vă invităm să veniți la vot alături de familiile și prietenii voștri. Susțineți echipa PAS și votați pentru Lilian Carp Primar General al Chișinăului! Votați Igor Boldescu primar în orașul Cricova! Votați echipa PAS pentru consiliul municipal și local!”.

Total
0
Shares
Total
0
Share