Lilian Carp, la discuții cu studenții UTM: ”Tinerii își doresc o capitală care să le ofere confort și siguranță”

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Lilian Carp, și-a exprimat viziunea asupra viitorului capitalei moldovenești, subliniind importanța oferirii de confort și siguranță tinerilor și necesitatea unei dezvoltări conform standardelor europene.

“Tinerii își doresc o capitală care să le ofere confort și siguranță și nu în ultimul rând, să se dezvolte după standarde europene, care să motiveze ca ei să rămână aici și să-și construiască viitorul”, a declarat Carp.

Acesta a subliniat importanța dialogului cu tinerii și a menționat discuțiile constructive avute cu studenții de la Universitatea Tehnică din Moldova. “Am discutat despre probleme, dar și planuri de dezvoltare, despre prezent, dar și despre viitor. Un viitor care poate să fie mai bun”, a adăugat Carp, evidențiind implicarea și angajamentul tinerilor vizionari în soarta orașului și a țării.

Referindu-se la evoluția urbanistică și culturală a Chișinăului, Carp a indicat că orașul a suferit modificări semnificative încă din anii 50, însă dezvoltarea nu a fost în pas cu standardele europene. “Azi suntem la o etapă în care Chișinăul are nevoie de un document care să-i permită dezvoltarea – Planul Urbanistic General, care să includă și suburbiile. Ultima dată a fost votat în 2007 și este depășit din cauza problemelor care au apărut. Ne propunem să venim cu soluții și să acționăm în acest sens”, a afirmat Carp, subliniind necesitatea unei revizii și actualizări a acestui plan esențial pentru viitorul orașului.

Candidatul PAS a îndemnat locuitorii municipiului Chișinău să participe la alegeri pe data de 5 noiembrie și să voteze pentru echipa PAS. “Pe 5 noiembrie veniți la vot împreună cu familia și prietenii! Votați echipa PAS în toate buletinele, votează Lilian Carp Primar General al municipiului Chișinău!”, a încheiat Carp, pledând pentru sprijinul alegătorilor în realizarea unei schimbări pozitive și a unei dezvoltări sustenabile pentru Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share