Externe

Limuzine pentru președintele rus Vladimir Putin! Detalii FOTO despre proiectul „Cortegiul“

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele rus Vladimir Putin s-a familiarizat cu prototipul proiectului limuzina „Cortegiul“ și a fost mulțumit de producția autohtonă. Pe lângă această limuzină, cu o platformă modulară unciă, trebuie să apară un Sedan, Crossover și microbuze, informează presa rusă. 

De fapt, „Cortegiu“ este un nume inventat. De către Institutul de Cercetare Științifică de Automobile proiectul a fost numit „Unica Platformă Modulară“ (UPM). Nu este vorba doar despre limuzina pentru președinte, dar, de asemenea, câteva modele care au o completație tehnică comună. Conform datelor preliminare, pe baza UPM va fi sedan, crossovere și microbuze, care vor fi utilizate pentru a însoți primele persoane ale statului, dar și a oficialilor ruși.

Realitatea.md transmite că platformele modulare sunt utilizate pe scară largă în industria de automobile, care sunt folosite de toate companiile mari de auto din lume. Cei mai renumiți reprezentanți ai platformelor modulare din Rusia sunt: MQB (modelul combină Volkswagen, Audi, SEAT si Skoda) și Bo (utilizate pentru autoturisme Lada, Renault, Nissan si Dacia).

Platforma modulară unică dezvoltată de Institut, dar într-un stadiu incipient a proiectului, au fost conectați doi parteneri germani foarte serioși: Porsche Inginerie și Inginerie Bosch. Primul a elaborat unul dintre cele două motoare, care vor fi echipate noua linie de mașini rusești. Capacitatea motorului va fi ca la actualul motor al Porsche V8 de 4.6 litri, dar pentru Rusia volumul motorului va fi redus la 4,4 litri. Cu toate acestea, performanța motorului nu va fi afectată: este de așteptat că, cu ajutorul a două turbocompresoare va dezvolta 600 CP și 880 Nm.

Tracțiune pe roțile vor veni prin producția de transmisie nouă automată a firmei ruse „Katya“. Potrivit unor zvonuri, masina cu titlul de lucru R932 în locul convertorului de cuplu va construi un motor electric care va permite vehiculelor „Cortegiu“ pentru a profita de drive hibrid. Un dispozitiv similar de transmisie îl au Mercedes-Benz și BMW.

Panoul frontal va fi generos, împodobite cu piele și lemn. Judecând după o imagine, modelul va primi un tablou de bord digital, sistem multimedia cu ecran mare, și două ajustări de control, șaibele climatice pentru șofer și pasagerul din față. În limuzină va fi asigurat sistemul de climatizare pentru pasagerii din spate.

Mass-media a discutat în mod activ locul EMP proiect de linie de producție. Crossoverul „Cortegiu“ vor fi asamblat de UAZ Ulyanovsk. Aceasta companie aparține grupului rus Sollers, care este, de asemenea, foarte interesat de proiect.

Lucrările au început în 2012, iar linie completă de vehicule (microbuze, crossovere, sedan și limuzine) ar trebui să apară până la sfârșitul anului 2018. Acest lucru a fost declarat de către Vladimir Putin, în timpul ultimei conferințe în direct.

loading...

Write A Comment