Lipsă de cadre profesioniste? Igor Dodon mai aduce un om din Guvernul Filip la Președinție

plahotniuc, pdm, psrm, Președintele Dodon se plânge, Guvernul Filip îi blochează activitatea sa în politica externă, moldova rusia, 

Fostul viceministru și fostul secretar de stat, Viorica Dumbrăveanu, va fi numită în funcția de consilier în domeniul dezvoltării sociale a președintelui Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de Igor Dodon în cadrul emisiunii „Piatnița” (Vineri) cu Anatolie Golea.

Dumbrăveanu a deținut fincția de vicepremier al Ministerului Protecţiei Sociale, Familiei şi Copilului și în perioada 2008-2009, când Executivul a fost condus de Zinaida Greceanîi. 
În perioada 2009-2015 ea a activat în calitate de șef al Direcției politici de protecţie a familiei şi drepturilor copilului, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale și Familiei.
 
Începând cu anul 2016, ea a fost numită în funcția de viceministru în cadrul Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale și Familiei, iar ulterior, în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 
Acum doamna Dumbrăveanu va trece din fostul Guvernul Filip la curtea lui Dodon, scrie Deschide.md. 
De precizat că anterior Dodon și-a numit în funcția de consilier pe Ion Chicu, fostul ministru al Finanțelor în cadrul Guvernului Filip. Acesta la fel a activat în domeniu și în perioada când cabinetul de miniștri a fost condus de Zinaida Greceanîi.
Ministrul lui Plahotniuc numit consilier prezidențial de către Igor Dodon, guvernul filip pdm, partidul democrat din moldova, ion chicu ministrul finantelor, republica moldova, rusia moldova, 
Total
0
Shares
Total
0
Share