Lista pretendenților la funcția de judecător la CSJ

La 02 noiembrie 2023, prin Hotărârea nr. 503/31, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat concurs pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție, din rândul judecătorilor și reprezentanţilor societăţii civile, stabilind un termen de 30 de zile calendaristice de la data publicării anunțului pe pagina web a Consiliului Superior al Magistraturii pentru depunerea cererilor de participare la concurs.

Lista candidaților care au depus cereri de participare la concursul pentru suplinirea funcțiilor de judecător la Curtea Supremă de Justiție:

1. BERZOI Ruslan, avocat;
2. CHERPEC Mariana, procuror în Procuratura mun. Chișinău;
3. ADAM Vladimir, procuror în Procuratura Anticorupție;
4. MANOLI Grigore, judecător în cadrul Judecătoriei Chișinău;
5. IONIȚĂ Diana, inspector-judecător principal în cadrul Inspecției Judiciare, organ specializat al Consiliului Superior al Magistraturii;
6. MARDARI Dumitru, avocat.

În conformitate cu art.3 alin.(1) lit. b) din Legea nr. 65 din 30 martie 2023 privind evaluarea externă a judecătorilor și a candidaților la funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție, candidaţii sunt supuşi evaluării integrităţii de către Comisia independentă de evaluare a integrităţii candidaţilor la funcţia de judecător al Curții Supreme de Justiție.

Total
0
Shares
Total
0
Share