Alte știri

LIVE // Comuniștii și Socialiștii au ajuns în fața Parlamentului și a Președinției, undeva va avea loc un miting electoral

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 20 de mii de persoane, participante la acțiunea ”Iubim Moldova”, au ajuns în aceste momente în fața Parlamentului și Președinției Republicii Moldova, unde va avea loc un miting electoral în contextul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, la care Blocul Comuniștilor și Socialiștilor participă în calitate de concurent electoral.

Simpatizanții comuniștilor și socialiștilor au fost împiedicați de către reprezentanții AUR să ajungă până la scena centrală, dar după intervenția polițiștilor, însărcinați cu asigurarea ordinii publice, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost deblocat.

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a invitat toți patrioții Republicii Moldova, toți susținătorii statalității și ai independenței moldovenești, toți cetățenii cărora le pasă de viitorul țării noastre, să participe pe data de 4 iulie la Marșul și la mitingul cu genericul „Iubim Moldova”. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a scris pe rețelele de socializare.

Marșul a început 10:00, de la Academia de Științe, iar mitingul va avea loc la ora 11:00, în fața Parlamentului RM.

loading...

Comments are closed.