LIVE // Deputații se convoacă la ultima ședință, apoi vor pleca în vacanță până în luna februarie

Ordinea de zi a ultimei ședințe plenare a Parlamentului din anul curent a fost completată cu mai multe subiecte propuse de comisiile permanente. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, la ședința de ieri, suplimentul la ordinea de zi.

Deputații urmează să examineze, în lectură finală, politica fiscală și vamală pentru anul 2023. În lectura a doua vor fi discutate proiectul de modificare a Regulamentului Parlamentului, proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea dopajului în sport și proiectul de modificare a Legii cu privire la Banca Națională.

Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează examinarea, în prima lectură, a proiectului de modificare a mai multor acte normative privind regimul străinilor, acordarea facilităților fiscale și vamale la importul și livrările de mărfuri și servicii destinate implementării proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”.

Ultima ședință plenară a Parlamentului va avea loc joi, 29 decembrie, începând cu ora 10:00, după care deputații vor pleca în vacanță până în luna februarie, conform Regulamentului Parlamentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share