Politic

(live) Ultima oră! Sondajul lui Machedon se confirmă, Andrei Năstase nu are șanse să acceadă în turul II. Iată cine sunt favoriții

Pinterest LinkedIn Tumblr

Urmăriți live pe Telegraph conferința de presă organizată de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova.

Tema – Prezentarea rezultatelor studiului socilogic: Influența schimbărilor instituționale asupra comportamentului electoral al cetățenilor municipiilor Chișinău și Bălți în preajma alegerilor locale noi din 20 mai 2018.

Amintim că Alexandru Machedon, șeful Staff-ului electoral al candidatului pentru funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase a prezentat pe 27 aprilie un sondaj de opinie. În acel sondaj, pe prima poziție se situia Silvia Radu – VEZI AICI.

alexandru machedon, platforma da, andrei nastase, primaria chisinau 2018
sursa: Facebook/Alexandru Machedon

La un moment dat, după ce probabil a conștientizat că prin acest mesaj îi reduce din elanul lui Năstase, Machedon a șters postarea de pe Facebook. În postarea scrisă de către șeful stafului electoral PPDA, era prezentat un sondaj unde pe prima poziție se situa candidatul independent Silvia Radu, iar pe poziția a doua candidatul socialiștilor, Ion Ceban. Președintele Platformei Demnitate și Adevăr era abia pe poziția a treia.

loading...

Comments are closed.