Politic

LIVE: Ultimele decizii pe care le iau Consiliul Superior al Procurorilor. Lista scurtă a candidaților la funcția de Procuror General

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acest momente are loc ședința Consiliului Superior al Procurorilor.

In acest momente are loc sedinta Consiliului Superior al Procurorilor.

UPDATE: Presedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Angela Motuzoc, anunta ca a primit de la ministrul Justitiei, Fadei Nagacevschi, lista scurta a candidatilor la functia de procuror general.

Motuzoc spune ca consiliul urmeaza sa examineze dosarele candidatilor. Astfel, prin votul membrilor prezenti la sedinta s-a decis ca maine, la ora 9:00, se vor intruni in sedinta si vor alege un candidat la functia de procuror general.

UPDATE: Ministrul Justitiei, Fadei Nagacevschi, prezent la sedinta Consiliului Superior al Procurorilor.

UPDATE: Sedinta a inceput la ora 10:00 si a fost declarata deliberativa.

VEZI SI: Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Fadei Nagacevschi a spus ca va transmite Consiliului Superior al Procurorilor lista scurta a candidatilor pentru functia de Procuror General. Nagacevschi a acuzat fostul ministru de faptul ca a incalcat legea atunci cand a amanat rezultatele concursului. Olesea Stamate spune ca ar fi fost mai grav daca trimetea lista mai departe in contextul in care votul comisiei nu a fost obiectiv.

LIVE Realitatea.md

LIVE Privesc.eu

 

loading...

Comments are closed.