(live) Unioniștii ce protestează în fața sediului PAS au lansat o nouă sintagmă “Binomul Maia – Dodon”

proteste moldova, protest in fata sediului pas, veterani moldova, greceanii premier moldova, maia sandu si greceanii, alianta dodon maia sandu, alianta nastase maia sandu, alianta nastase psrm
 

În aceste clipe are loc un protest al unioniștilor în fața sediului Partidului Acțiune și Solidaritate. Aceștia protestează împotriva deciziei de a vota pe Zinaida Greceanîi în calitate de președinte al Parlamentului de către PAS.

În cadrul acestui protest, veteranii de război au lansat o nouă sintagmă. Aceștia au spus că nu există nici un binom Plahotniuc-Dodon, cel care este activ acum, este binomul Maia Sandu – Dodon. Pentru că anume aceasta a declarat că va susține candidatul PSRM-ului.

Amintim că ieri, PAS, în urma unei ședințe a biroului politic au declarat că vor susține candidatul PSRM la funcția de președinte al Parlamentului. Astăzi, a avut loc și ședința PPDA, în urma căreia, Andrei Năstase este gata și el să susțină un candidat din partea PSRM, dar a accentuat că e de dorit să fie nepătat public.

Total
0
Shares
Total
0
Share