Alte știri

Livii Baziuc minte? IGP transmite că polițistul care a dat cu mașina peste o femeie nu era în stare de ebrietate

Pinterest LinkedIn Tumblr

În legătură cu declarațiile unor actori politici, lansate pe rețelele de socializare, precum că angajatul INSP, care a provocat aseară un accident rutier, era în stare de ebrietate (fiind indicat și gradul de alcoolemie), Inspectoratul General al Poliției informează că acestea nu corespund realității, transmite Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al instituției.

”Precizăm că, aseară, după ce a fost reținut, polițistul a refuzat să fie testat alcoolscopic cu aparatul Drager, pentru refuz fiindu-i întocmit un proces- verbal.

Acestuia însă i-au fost prelevate probele biologice, rezultatul cărora îl vom putea cunoaște în câteva zile, aceasta fiind o analiză de laborator care durează.

Reiterăm că, la moment nu există nicio dovadă că polițistul ar fi fost în stare de ebrietate, cu atât mai mult gradul de alcoolemie.

Îndemnăm atât cetățenii, cât și clasa politică să se abțină de la publicarea propriilor păreri și să permită organelor competente să-și facă meseria cu publicarea ulterioară a deciziilor”, a transmis IGP.

Amintim că fostul șef la INSP Livii Baziuc a scris pe pagina sa de Facebook că șoferul care a fugit de la locul accidentului de pe strada Socoleni ar fi avut o alcoolemie de 0, 95 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

loading...

Comments are closed.