Alte știri

Locuitorii din Coșnița au subliniat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are cea mai profesionistă echipă și au salutat unificarea forțelor patriotice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Locuitorii din Coșnița au subliniat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) are cea mai profesionistă echipă și au salutat unificarea forțelor patriotice, susține Igor Dodon, liderul PSRM, aflate astăzi într-o vizită electorală în această localitate.

”​​Prima întâlnire am avut cu oamenii din satul Coșnița, raionul Dubăsari.

Cetățenii au fost interesați să afle propunerile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care se referă, prioritar, la domeniile social-economice, dar și fortificarea statalității. Oamenii au adresat diverse întrebări, la care au primit răspunsuri argumentate. Cetățenii au subliniat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are cea mai profesionistă echipă și au salutat unificarea forțelor patriotice.

Împreună vom învinge!”, a declarat Dodon.

Amintim că PCRM și PSRM au creat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar pe buletinul de vot va fi cu numărul 6.

loading...

Comments are closed.