Alte știri

Locuitorii din Zolotievca, Anenii Noi, l-au întâmpinat cu aplauze pe Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon, co-președintele Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, a fost întâmpinat cu aplauze și flori de către locuitorii din Zolotievca, raionul Anenii Noi, în semn de mulțumire pentru tot ajutorul acordat de socialiști localității lor.

În debutul discuției cu cetățenii, liderul socialist le-a mulțumit cetățenilor pentru votul lor la prezidențiale, când au votat în proporție de peste 90% pentru candidatura sa.

Cu suportul socialiștilor, în localitate a fost realizate mai multe proiecte de infrastructură, inclusiv au fost efectuate lucrări de reparație a drumului din localitate.

Dodon a promis că localitatea se va bucura de suportul său personal și în acest an, pentru continuarea proiectelor lansate sau în curs de executare.

Referitor la Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, locuitorii din Zolotievca au amintit că în perioada comunistă erau programe mai bune și se trăia mai bine, dar acum este din ce în ce mai greu.

În context, Igor Dodon a prezentat planurile Blocului electoral, în special ce ține de dezvoltarea localităților rurale.

Liderul socialist i-a îndemnat pe cetățeni să voteze steaua, secera și ciocanul – sigla electorală a Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, nr.6 în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 11 iulie 2021.

loading...

Comments are closed.